Prefabrik Ev Modelleri

Wiki Article

Teknolojik hızlı üretim ve ustalıkları ortadan kaldıran yenilikçi sistemiyle dubleks prefabrik evlerle villa konforunu yaşamak çOkay keyifli.

Elektrik ve su tesisat malzemeleri projeye göre hazırlanıyor. Aydınlatma armatürlerinden iç ve dış kaplama malzemelerine kadar hazırlanan prefabrik villa Tıra yüklenerek istenilen her yere sevk edilebiliyor.

Tek ve iki katlı prefabrik evlerin ruhsat izin maliyetleri belediyelerce belirlenmektedir. Bağlı bulunan belediyeden tek katlı veya dubleks konut ruhsat izin maliyeti kolayca öğrenilebilir.

Karmod prefabrik binaların dış duvarları 10 cm kalınlığında straforlu panel sisteme sahip olup klasik betonarme binadan çok daha fazla ısı ve ses izolasyonu sahiptir.

Satış ofislerimizden bilgi alarak sizing en yakın yerde ev sahibi olan müşterilerimizden Karmod ev mutluluk deneyimlerini dinleyebilirsiniz. Ödemede ne tür kolaylıklar sağlıyorsunuz? Kredi kartına taksit uygulamanız bulunuyor mu?

Geçiş koridorları, oda bölmeleri, mutfak, banyo gibi alanların tamamının yerleri tasarımda kolayca değişiklik yapılabilir niteliktedir. Bu durum hem tek katlı hem de çift katlı modellerin tamamında mimar ve tasarımcıların işini oldukça kolaylaştırmaktadır.

Prefabrik evlerin ortalama kullanım ömrü fifty yıl olarak belirtilmektedir. Satın alma aşamasında en iyi kalitede malzemelerin kullanıldığı prefabrik evleri tercih etmek bu ömrü daha da artırmaktadır.

Anahtar teslim prefabrik ev fiyatları, fiyata dahil olan pek çOkay malzeme ve hizmet ile birlikte diğer yapılara göre oldukça ekonomik kalmaktadır. Konforlu ve geniş mekan isteyen kullanıcılarımız için mühendislerimiz dubleks prefabrik evleri dizayn etti. Ardından prefabrik ev fiyatları ile oldukça uygun bir şekilde satın alınmasını sağladı.

her alışverişte Akakçe yanınızda. Nerede olursanız olun alışverişe Akakçe'den başlayın.

Çok iyi ısı ve ses yalıtım özelliklerine sahip olan prefabrik evler soğuk hava şartlarına karşı koruma sağlarken deprem gibi doğal afetlere karşı dayanıklı olmasıyla da güvenli bir kullanım oluşturuyor.

Karmod evlerin ana taşıyıcı sistemi paslanmaz, çürümez hafif çelik malzeme kullanımıyla hazırlanmaktadır. H şeklindeki bu taşıyıcılar prefabrik ev duvar blokları arasına yerleştirilmiş olup tasarımda maksimum genişlikte konforlu mekanların ortaya çıkartılmasını kolaylaştırır. Bu nedenle tasarımcılar yapı modelini dahiyane fikirlerini ortaya koymalarını kolaylaştırdığı için çok severler.

Banyoların hepsine yeşil alçıpan uygulaması yapılmaktadır, fayans uygulamasını daha uygun bir şekilde yapılsın diye.

Prefabrik evlerin betonarme yapılardan en büyük farkı hafif yapı olmasıdır. Depreme dayanıklı ve hızlı kurulan prefabrik evler aynı zamanda tüm iklim koşullarına uygun olarak inşa edilmektedir.

Sitemizde bulunan tüm görsel ve metinler firmamıza ait olup, yazılı izin alınmadan kullanımı kesinlikle yasaktır.

Report this wiki page